Mesej Berjadual

WAZAP membolehkan anda membuat tetapan jadual tarikh dan masa sesuatu mesej perlu dihantar kepada seseorang pengguna Whatsapp. Sebagai contoh, mesej peringatan pada tarikh tertentu, mesej Hari Lahir, dan juga broadcast mesej sebelum event berlangsung.
whatsapp auto reminder
Mesej Berjadual

Pengguna WhatsApp boleh menjadualkan mesej menggunakan WAZAP untuk merancang dan menghantar teks, gambar, atau video. Mesej boleh dijadualkan untuk mesej perniagaan atau untuk menghantar ucapan pada hari jadi dan perayaan.

Dengan lebih daripada 2 bilion pengguna aktif, WhatsApp adalah aplikasi komunikasi yang paling banyak digunakan. WhatsApp membolehkan anda berkongsi mesej teks, multimedia, lokasi, dan kini jualbeli. Dengan semua ciri-ciri berguna ini, anda mungkin ingin menjadualkan mesej WhatsApp untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada seseorang atau mengingatkan rakan-rakan anda tentang acara-acara tertentu supaya mereka tidak terlambat. Atau jika anda seorang ahli perniagaan, anda mungkin ingin menjadualkan peringatan pembayaran pada hari terakhir langganan atau peringatan troli kepada pelanggan WhatsApp anda. Ianya juga boleh digunakan sebagai peringatan untuk diri anda sendiri, rakan-rakan, ahli keluarga, malah sesiapa pun.

Auto Whatsapp 24/7/365✌

Jimat Masa, Tenaga, dan juga Belanja!
wapify alternative

Pelan Pakej Yang Mampu Milik😇

Tawaran Harga Rendah, Tiada Caj Tambahan, Fungsi Premium yang menarik!
⚠ Nak cuba dulu? Daftar sahaja WZ LITEZ untuk 3 hari FREE Trial tanpa perlu apa-apa bayaran.

Bersedia Untuk Meroket?🚀

Jom automasikan perbualan anda dan mantapkan Team jualan.
Whatsapp Automation Malaysia
Follow us:
Sistem Automasi WhatsApp bagi menjimatkan masa, meningkatkan interaksi pelanggan serta close sales lebih cepat😎.
Support
  • 6011-1043 3134
  • https://t.me/lamanrasmi
  • cslamanrasmi@gmail.com
©2024 WAZAP by LamanRasmi
  • API Offline. Sedang Diselenggara.